Nakit sa ličnim pečatom

Vereničko prstenje

Zlatni prsten sa dragim kamenom je prvi korak za nastavak vaše ljubavne priče. Personal je danas mesto na kome budući verenici najčešće kupuju verenički prsten. Razlog tome je moderan dizajn, kvalitetna izrada i najdraoceniji materijali. Kolekcija je izrađena od belog, žutog i roze zlata. Svaki komad je oplemenjen dragim ili poludragim kamenjem. Inspirisani trenutkom veridbe kreirali smo jedinstveni dizajn koji podseća na nevinost i obećanje. Kako izabrati verenički prsten? Ono što je potrebno da znate pri odabiru vereničkog prstena, jeste da prsten prilagodite senzibilitetu devojke kojoj je namenjen. U našoj raznovrsnoj ponudi pronaći ćete veliki izbor modela, od diskretnog do veoma efektnog vereničkog prstenja. Izbor kamena je takođe veoma važan detalj. Dijamant je uvek nepogrešiv izbor. Simbol večnosti i neuništivosti, stabilnosti i večne ljubavi. Drago ili poludrago kamenja u boji su čest izbor. U našoj zlatari možete birati rubin, smaragd, safir, akvamarin, morganit ili crni dijamant.
Pitate se kako da saznate veličinu prstena? Neka Vas to ne brine, u našoj zlatari praktikujemo da nakon uručenja prstena dođete sa devojkom, po čijoj meri ćemo uraditi korekciju veličine.

 

Saznajte više

Burme

Svoju ljubav krunišite unikatnim burmama koje ćete ponosno nositi. Personal burme su autentične, izrađene od najfinijeg zlata, inspirisane velikim ljubavnim pričama. Bilo da volite svedenu eleganciju, ili se pre odlučujete za raskošni luksuzni nakit, kod nas ćete pronaći burme koje pričaju Vašu priču, na pravi način. Jedna od najbitnijih kupovina koje ćete obaviti prilikom venčanja je upravo odabir burmi. Burme izrađujemo od žutog, belog i roze zlata. Po vašoj želji možemo ih ukrasiti prozirnim, crnim ili braon  dijamantima. u trendu su i burme sa smaragdima i raznobojnim safirima.

 

Saznajte više

Posetite nas

Zlatara Personal se nalazi u najlepšem beogradskom hotelu, hotelu Hajat, na Novom Beogradu. Fuzija autentične zanatske radinice i luksuznog enterijera učiniće Vašu kupovinu posebnom. Stručni i ljubazni prodavci biće vaši vodiči kroz svet nakita i dragog kamenja. Naši klijenti će Vam posvedočiti da u Personalu osećaju duh luksuznih zlatara kakve već dugo postoje u Parizu, Londonu, Milanu… Možda ni ne slutite, ali Personal priča je počela ovde, u Beogradu, u gradu koji volimo, u kome živimo i gde s ljubavlju stvaramo naš svet finog nakita. U našem divnom Beogradu, stremimo svetskom kvalitetu i donosimo kosmopolitski duh, jer luksuz ne poznaje granice. Naša inspiracija za unikatni nakit su zadovoljni klijenti. Posetite nas i uverite se u kvalitet našeg rada, preciznost izrade i autentičan dizajn koji smo pažljivo utkali u svaki komad nakita.

Personal atelje

Svevremen, vredan, pun emocija. Nakit je više od poklona. To je radost koju možete nositi svakog dana. Vreme je da potražite inspiraciju za novogodišnje i božićne poklone koje će draga osoba voleti zauvek. Ono što Personal zlataru izdvaja i čini jedinstvenom jeste detaljna i pažljiva izrada nakita, kao i blizak kontakt sa kupcima, čije želje se stavljamo na prvo mesto, kao i namera da se ostvare na najlepši mogući način. Vešto uklopljeni u vanvremenski dizajn, dijamanti, biseri, akvamarini, safiri i drugo drago kamenje, bilo da stoje samostalno ili da se nalaze u sklopu neke od bezbroj unikatnih kombinacija, sa belim, žutim ili roze zlatom, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Inspirisaće vas da posedujete jedan takav ukras, koji je samo Vaš, jedinstven. Ono što za kraj slobodno možemo da kažemo jeste da “Personal” zaista poseduje onu notu legendarnosti kakvoj svaka juvelirska kuća teži, ali retko koja je i dostigne, a ako to nije dovoljan razlog da ih posetite, onda će njihov unikatni nakit i sposobnost da magično ostvare sve vaše želje, svakako biti.

 

Saznajte više

OVAJ SAJT KORISTI KOLAČIĆE

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našom politikom privatnosti.