17

Narukvica sa pločicom

Opis

Narukvica toliko posebna da ima karakter za sebe. Ova narukvica može biti idealan poklon za godišnjicu ili rođendan posebne dame u vašem životu ili idealan način da sebi ugodite nesvakidašnjim komadom nakita.

 

Ova narukvica od belog 18kt zlata je svojom nenametljivom lepotom očarala sve sa istančanim, zrelim ukusom. U centralnom delu ove narukvice nalazi se ravna pločica i dijamant 0.01ct VS/G koji minimalističkim stilom oduševljavaju dame kako urbanog, tako i klasičnog stila. Sav naš nakit je pažljivo rađen sa namerom da traje večno, a tako je i ova narukvica predstavnik koji će odoleti vremenu i svim novim stilovima.

 

Lepota ove narukvice se ogleda i u minimalističkom stilu zbog kog je sasvim jednostavno je uklapati u svakodnevne dnevne kombinacije. Narukvica sa pločicom se može kombinovati sa drugim komadima nakita, ali je dovoljno i nostiti samo nju kako bi se istakao njen šarm koji ne može proći neopaženo. Obradujte vama dragu osobu ili sebe i ponosno nosite ovu sasvim posebnu narukvicu.

33,000.00 RSD