Burme roze zlato

Burme od roze zlata su popularan izbor za parove koji žele jedinstvenu i romantičnu alternativu tradicionalnim burmama od žutog ili belog zlata. Svojom mekom i toplom nijansom, rose gold burme imaju bezvremensku eleganciju i odlično izgledaju na različitim tonovima kože. Bez obzira da li više volite klasičan dizajn, ili nešto unikatno i moderno, u Personal zlatari možete pronaći različite stilove burmi.

Kolekcija
Materijal
Sortiranje
Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

Burme roze zlato – simbolika koja se krije iza njih

Pored svog zapanjujućeg izgleda, rose gold burme imaju i simbolično značenje koje ih čini prikladnim izborom za mnoge parove. Roze zlato predstavlja ljubav i strast, što ga čini izvrsnim izborom burmi koje simbolizuju posvećenost i odanost između dvoje ljudi.

Burme od roze zlata se često povezuju sa starinskim i antičkim stilovima, što dodaje dašak tradicije i pojačava sentimentalnu vrednost nakitu, iako su one u novije vreme najčešće izbor modernih parova, pre svega dama.

Mlade često vole da izaberu burme u kombinaciji više boja zlata, a najčešći izbor jesu burme od belog i roze zlata. Takođe, nije redak slučaj da su burme od roze zlata dodatno ukrašene dijamantima ili drugim dragim kamanjem. 

Savremeni parovi, koji vole da izbor burmi prilagode svom stilu, često biraju različit prsten za muškarca i ženu, pa je samim tim i mogućnost izbora, rada na prstenu i dragog kamenja praktično beskrajna.

Burme roze zlato – dugovečnost i kvalitet

Burme od roze zlata ne samo da su lepe, već i izdržljive i kvalitetne. 

Zbog jedinstvenog načina izrade, rose gold burme su jake i otporne na spoljašnje uticaje. To znači da su ove burme dugotrajne i da se mogu nositi svakog dana bez straha od gubitka njihovog sjaja.

Kvalitet zlata, širina burmi, kombinacija sa drugim bojama zlata ili dragog kamenja u najvećoj meri diktira cenu para burmi od roze zlata.

U Personal zlatari nudimo širok asortiman rose gold burmi koje se mogu prilagoditi vašem ličnom stilu i ukusu. Bez obzira na to da li više volite klasičan dizajn, ili inovativan i moderan, naši iskusni zlatari su uvek tu da vam pomognu u izboru jedinstvenih burmi od roze zlata u kojima ćete uživati svakoga dana.