Verenički prsten smaragd

Verenički prsten sa smaragdom savršen je izbor ukoliko želite da izađete iz okvira i zaprosite svoju izabranicu unikatnim prstenom. Luksuzno vereničko prstenje sa smaragdom dostupno je u kombinaciji sa zlatom različitih boja, dijamantima i brilijantima. Pogledajte prstenje iz Personal asortimana koje odiše elegancijom i pravi je primer vanvremenskog stila.

  Vrsta kamena
  Sortiranje
  Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

  Prstenje sa smaragdom – dragoceni kamen za nezaboravnu veridbu

  Smaragdi su vrsta dragog kamenja koja dolazi u različitim nijansama zelene, od svetle i živopisne do tamne i bogate. Smaragd se smatra jednim od četiri najvrednija draga kamena na svetu, pa će prsten sa smaragdom biti simbol vaše ljubavi koja je, baš kao i on, dragocena i jedinstvena. 

  Kada je u pitanju verenički prsten, smaragd je popularan izbor za one koji žele prepoznatljiv i privlačan nakit, s obzirom da je ovaj dragi kamen oduvek cenjen zbog svoje lepote. Smaragdi su često su postavljeni u belo zlato ili platinu kako bi stvorili zapanjujući kontrast sa zelenim kamenom.

  Smaragd prsten – cena i ponuda vereničkog prstenja sa smaragdom

  Zlatni prsten sa smaragdom veoma je česta kombinacija koja odiše luksuzom i elegancijom. U našoj ponudi možete pogledati zlatni prsten sa smaragdom od žutog, belog i roze zlata. 

  Ukoliko želite da odete korak dalje, naš asortiman takođe može da vam ponudi zlatni prsten sa smaragdom i dijamantima koji će vas osvojiti svojom elegancijom koja ne izlazi iz mode.

  Jedna stvar koju treba imati na umu kada razmatrate verenički prsten sa smaragdom je manja izdržljivost ovog dragog kamena u odnosu na dijamant. Samim tim, važno je da se dobro brinete o njima i da ih redovno nosite na proveru zlataru

  Vereničko prstenje sa smaragdom može biti prekrasan i jedinstven izbor za one koji traže nešto drugačije od tradicionalnog dijamantskog prstena. Zato je njegova vrednost u skladu sa kvalitetom izrade i dragocenošću samog kamena, pa ulaganje u ovako luksuzan verenički prsten svakako predstavlja dobar izbor.

  Kako biste se uvek osećali lepo i istakli svoju ličnost pravim nakitom, pogledajte čitavu ponudu vereničkog prstenja sa smaragdom na sajtu Personal zlatare i odaberite najbolje za sebe.