Burme sa keramikom

Burme sa keramikom, kada je reč o poslednjim svetskim trendovima u izradi burmi, diktiraju novi talas modernog vremena, i svojom raskošnom lepotom, podsećaju da prstenje za venčanje, može biti mnogo više od tradicionalnog zlatnog kruga.

  Vrsta kamena
  Sortiranje
  Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

  Da li burme sa keramikom dovoljno kvalitetne i dugotrajne?

  Keramika nikako nije slabijeg kvaliteta od zlata, naprotiv,  čvršća je i otporniji na ogrebotine i ne izaziva alergije. Personalova high-tech keramika je specifična, napravljena specijalno za primenu u izradi nakita, te je ne treba dovoditi u vezu sa emajlom koji trgovci u Srbiji često nazivaju keramikom. Ukoliko želite estetski i tehnološki kvalitetan komad nakita sa keramikom, Personal je jedino i pravo mesto za kupovinu burmi sa keramikom.

  Nedodoljive kombinacije keramičkih burmi i dragog kamenja

  Dizajnerski tim, zlatare “Personal”  rado će vam izaći u susret, kada je reč o kombinaciji  boja i dizajna vaše burme. Keramičke burme u crnoj boji, izuzetno su popularan odabir za moderne muškarce, zbog svoje estetske i funkcionalne prednosti nad jednostavnijim modelima. Puder roze burme sa keramikom, veoma nežne i lagane za kombinovanje, ostaviće bez daha svaku damu, koja želi da za svoj veliki dan, obraduje sebe vrlo luksuznim i neuništivim komadom nakita.

  U našoj bogatoj ponudi, pronaći ćete i burme sa kombinacijom keramike i kamenja u profilu, smaragdno zelenu keramiku u modelu sa suženjima, poput korseta, belu keramiku optočenu dijamantima ili cirkonima, kao i pregršt boja i nijansi, koje će vaše venčano prstenje izdvojiti od ostalih. U “Personalovoj” radionici, otvorite um, uključite čula, pustite mašti na volju i kreirajte svoju burmu sa ličnim pečatom.