O nama

Izradu nakita ne doživljavamo kao običan zanat, za nas je to umetnost, i zato se trudimo da svaki ručno izrađeni komad nakita koji izađe iz naše radionice bude pravo malo remek delo, koje će imati emotivnu vrednost.

Volimo otvoren i neposredan odnos sa svojim klijentima. Vi prepoznajete ljubav i emocije koje smo utkali u svaki komad nakita, a mi prepoznajemo Vaše ideje. Po Vašoj želji pažljivo izrađujemo svaki komad nakita koji će nositi lični pečat, naše zlatare i Vas koji nas inspirišete i kojima je namenjen.

Veliko nam je zadovoljstvo kada imamo priliku da u zajedničkoj saradnji sa Vama stvaramo nešto sasvim novo i unikatno, prilagođeno Vašem stilu. Nešto lično.

Personal nije serijska proizvodnja, to je ručno rađen nakit, koji sa sobom nosi jedinstvenu ljubavnu priču.

Trudimo se da što bolje upoznamo svakog klijenta jer je upravo njegova ličnost inspiracija za izradu komada koji mu je namenjen.

Prsten je savršen krug koji predstavlja krunisanje ljubavne priče i kao takav treba da bude autentičan.

Baš kao što se fini parfem drugačije razvija na različitim ženama, tako i nakit uvek stvara novi izraz na onome ko ga nosi. Nakit je tu da prikaže ženu u njenom najlepšem svetlu i da učini da se ona oseti glamurozno i posebno svakog dana.