Verenički prsten rubin

Verenički prsten sa rubinom odiše elegancijom, te je nepogrešiv izbor za one koji žele da načine sledeći korak i ovekoveče zajedničku ljubav. Rubin se može uklopiti u različite dizajne, te ćete sa lakoćom pronaći nakit u skladu sa istančanim ukusom vaše izabranice. Pogledajte ponudu Personal zlatare i poručite zlatni prsten sa rubinom!

Kolekcija
Vrsta kamena
Sortiranje
Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

Zlatni prsten sa rubinom kao simbol večnosti

Složićete se da prsten ne može naznačiti jačinu emocija, ali može pokazati koliko vam osoba znači – a činjenica da ste izabrali kamen večne ljubavi i strasti odaje koliko vam je osoba važna!

Bez obzira da li tražite klasičan ili moderan dizajn, prsten rubin važi za neprevaziđeni klasik, te je uvek elegantan i prefinjen. 

Odlikuje se spektrom crvenih boja, te je potrebno da izaberete onu koja će najviše pristajati vašoj lepšoj polovini.

Iz naše ponude se možete odlučiti za modele od belog zlata, žutog zlata ili roze zlata, koje potom možete oplemeniti dijamantima i drugim kamenjem. Naravno, za sve pristalice minimalističkog stila, nudimo i modele sa samo jednim kamenom.

Iskusni zlatari u Personalu se trude da pored unikatnog dizajna naprave nakit neprevaziđenog kvaliteta i postojanosti, kako biste u svom prstenu sa rubinom uživali svakodnevno tokom dugog niza godina.

Izaberite prsten rubin iz Personal zlatare

Ukoliko tražite savršen komad nakita za vašu buduću suprugu, zasigurno želite da izaberete nešto što će je istovremeno oduševiti i zaseniti, a rubin pruža upravo to – raskoš, sofisticiranost i neizostavni element iznenađenja!

Kada birate rubin prsten, cena nakita će biti formirana u skladu sa finoćom zlata, načinom izrade, kao i izborom dragog kamena, njihovim brojem i veličinom.

Svesni mogućnosti da verenik možda ne zna odgovarajuću veličinu prstena mlade, te smo u naš asortiman usluga uvrstili i korekciju prstena posle veridbe

Posetite našu zlataru na Novom Beogradu, pogledajte sve nesvakidašnje modele prstena sa rubinom, naše stručno osoblje je uvek tu da vam pomogne pri izboru, a svakako će vam pomoći i da načinite sledeći važan korak, izaberete burme.