Verenički prsten safir

Verenički prsten sa safirom simbolizuje mudrost i dugotrajnost, a ovaj dragulj je poznat kao omiljen među kraljevskim porodicama. Svaki prsten iz naše ponude karakteriše visok kvalitet izrade i luksuzni dizajn. Glamurozno prstenje sa safirima različitih boja, u kombinaciji sa dijamantima, brilijantima i zlatom – potražite u Personal asortimanu.

Kolekcija
Vrsta kamena
Sortiranje
Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

Prsten sa safirom – verenički prsten kome se dive kraljevske porodice

Safiri mogu biti u različitim bojama, uključujući plavu, ružičastu, žutu, zelenu, pa čak i bezbojnu. No, svakako su najpoznatiji plavi i ljubičasti safir. Plavi verenički prsten sa safirom često se bira zbog svoje veličanstvene, intenzivne boje.

Ova vrsta dragog kamenja, u simboličkom smislu predstavlja lojalnost, sreću i poverenje. S obzirom da su to bitne osobine uspešnog braka, prsten sa safirom predstavlja potpuno adekvatan odabir za veridbu.

Osim brojnih priča i legendi, univerzalno je verovanje da donose balans, mentalnu jasnoću i mudrost. Zato ne čudi njegova velika prisutnost u kraljevskim krugovima. 

Safir prsten – cena i ponuda u našoj zlatari

Verenički prsten safir ne gubi svoju popularnost, jer nudi jedinstven i prepoznatljiv šarm u odnosu na tradicionalni dijamantski prsten. Lepota ovog elegantnog i luksuznog nakita, posebno se ističe kada je safir u centralnom delu prstena optočen dijamantima ili brilijantima.

Prsten sa safirom u našoj ponudi možete pronaći u kombinaciji sa belim zlatom, žutim zlatom i roze zlatom. Vereničko prstenje izrađujemo na tradicionalan način, uz moderne tehnologije što doprinosi visokom kvalitetu našeg nakita. Ulaganje u takve primerke, među kojima je i prsten sa safirom, svakako je dragoceno i vredno. 

Ako želite da svoju posvećenost i ljubav pretočite u jedan predmet, pogledajte čitavu ponudu vereničkog prstenja sa safirom na sajtu Personal zlatare, a mi verujemo da ćemo opravdati vaša očekivanja.