Verenički prsten akvamarin

Verenički prsten sa akvamarinom je odličan odabir ukoliko želite da svoju izabranicu zaprositi nesvakidašnjim prstenom, koji izlazi van okvira klasike. Sofisticirani akvamarin najelegantnije se ukalapa sa zlatnim nakitom bele boje, ali će verenički prsten akvamarin krasiti jednako lepo i ukoliko je izrađen u drugim bojama zlata. Pogledajte vereničko prstenje iz asortimana zlatare Personal koje krasi posebna elegancija i vanvremenski stil.

Kolekcija
Vrsta kamena
Materijal
Sortiranje
Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

Verenički prsten sa akvamarinom – dragoceni kamen za nezaboravnu veridbu

Akvamarin je poludragi kamen čija je osnovna karakteristika njegova specifična nijansa plave boje, koja varira od svetlo plave do tamno plavih nijansi. Kako ove nijanse podsećaju na more, često ćete čuti kako ovaj kamen upravo nazivaju i “kamenom mora”. Verenički prsten sa akvamarinom simbol je nežnosti i jedinstvenosti.

Kada je u pitanju verenički prsten, akvamarin je savršen izbor za one koji žele nesvakidašnji nakit, van okvira klasike. Nežnost ovog kamena dodatno upotpunjuje prsten koji je napravljen od belog zlata, koje ga čini modernom elegancijom. Međutim, jednako lepo će akvamarin izgledati i u kombinacijama sa prstenom od roze zlatom ili prstenom sa žutim zlatom.

Akvamarin prsten – cena i ponuda vereničkog prstenja sa akvamarinom

Zlatni prsten sa akvamarinom nije toliko čest izbor vereničkog prstena, ali je sjajan ukoliko želite da on bude jedinstven i drugačiji prsten, a ujedno da odiše luksuzom i elegancijom. U našoj ponudi možete pronaći vereničko prstenje od različitih boja zlata i u kombinaciji sa različitim dragim kamenjem. 

Ukoliko želite drugačiji izbor od tradicionalnog dijamantskog vereničkog prstena, verenički prsten sa akvamarinom je unikatan izbor. Kvalitet kamena i njegova boja nešto su što cini  osnovu formiranja cene akvamarin prstena.

Pogledajte čitavu ponudu Personal zlatare, kako vereničkog prstenja sa akvamarinom, tako i ostalog vereničkog prstenja i nakita, kako biste izabrali baš onaj koji će istaći vašu jedinstvenost i stil. Očekujemo vas!