Burme

Burme su večna uspomena na vaše venčanje. Personal zlatara nudi veliki izbor venčanih burmi od belog, žutog, roze zlata ili u elegantnoj kombinaciji boja. Burme mogu dodatno biti oplemenjene dijamantima ili drugim dragim kamenjem, u mat ili sjajnoj završnoj obradi. Izbor je veliki – pogledajte sve modele, i dodatne informacije kada je su u pitanju burme cene ili lokacija na kojoj nas možete posetiti u Beogradu, kako biste izabrali svoj idealan par!

Kolekcija
Sortiranje
Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

Burme za venčanje – izaberite autentičan simbol večne ljubavi

Svoju ljubav krunišite unikatnim burmama koje ćete ponosno nositi. Personal burme su autentične, izrađene od najfinijeg zlata, inspirisane velikim ljubavnim pričama, bilo da volite svedenu eleganciju, ili se pre odlučujete za raskoš kada je u pitanju zlatni nakit.

Tradicija burmi potiče iz davnih vremena, gde se verovalo da burme stavljene u isto vreme supružnicima simbolizuju ljubav koja je neraskidiva i traje večno. Takođe, postoje i različita verovanja na kojoj ruci se nosi burma.

Kako odabrati idealne venčane burme?

Burme su, uz vereničko prstenje, komad nakita koji se nosi svakodnevno, i zato je izuzetno važno da vam, pored estetike, burma bude praktična i udobna. Ukoliko želite savršenu udobrnost – anatomske burme su pravi izbor. Naši iskusni zlatari su tu da vam pomognu pri izboru idealanog  modela burmi.

Ako ne želite da se zadržite na klasičnim modelima, u ponudi naše zlatare možete izabrati neobične i moderne modele kao što su recimo burme sa keramikom ili četvrtaste burme, ali i ravne burme. Sa druge strane, engleska burma je neprevaziđena klasika. Ove tradicionalne burme sa blago zaobljenim ivicama su uvek aktuelne, i svakako će biti pravi izbor. 

Vereničko prstenje u kombinaciji sa Personal burmama pružiće svakoj dami dašak prefinjenosti i elegancije. Ukoliko volite ekstravagantniji nakit, ili veće i efektnije komade kada su u pitanju minđuše, ogrlice ili narukvice, idealno je izabrati jednostavne burme koje će doprineti elegantnom izgledu, ali će se i lako uklopiti uz dijamantske minđuše, zlatne ogrlice ili narukvice sa dijamantima i drugim dragim kamenjem.

Zlatne burme po vašem izboru – Kamen i boja zlata za svaki stil

Tradicionalniji parovi najviše vole burme od žutog zlata, međutim diskretan sjaj i moderan dizajn kada su u pitanju burme od belog zlata čine ih sve češćim izborom budućih mladenaca. U Pesonal zlatari možete izabrati i burme od roze zlata, ali i kombinovati boje zlata burmi, a uvek postoji mogućnost izrade burmi baš prema vašim željama. 

Osim kada je u pitanju boja zlata, pred vama je izbor da li želite matirane ili sjajne bure, one sa kamenom – dijamantom, cirkonom ili nekim drugim dragim kamenom, ili bez.

Burme cena – Kako se procenjuje vrednost Personal burmi?

Prilikom formiranja cena, u obzir se uzima vrsta, kao i karataža zlata, i naravno kamen. Cene burmi se razlikuju u zavisnosti od toga da li one sadrže cirkone, dijamante ili neko drugo drago kamenje Na našem sajtu možete se informasiti o svim modelima kada su burme cene u pitanju.

Burme Beograd – najbolja ponuda u Personal zlatari

Personal zlatara s ponosom mladencima nudi izbor jedinstvenih, modernih i vrednih burmi, koje će biti njihovi saputnici u bračnom životu. Pored burmi, naša zlatara u ponudi ima veliki izbor elegantnih komada ukoliko tražite zlatni nakit, bilo da želite da upotpunite svoju kolekciju kada je u pitanju prstenje, ogrlice, privesci ili neki drugi komad nakita.

Posetite nas, Personal zlatara se nalazi na Novom Beogradu, probajte modele koji vam se dopadaju i izaberite idealne burme za čitav život.