Verenički prsten Tanzanit

Verenički prsten sa tanzanitom simbolizuje besprekornu i neobičnu eleganciju. Svaki prsten iz naše ponude karakteriše visok kvalitet izrade i luksuzni dizajn. Glamurozno prstenje sa tanzanitom, u kombinaciji sa dijamantima, brilijantima i zlatom – potražite u Personal asortimanu.

  Vrsta kamena
  Materijal
  Sortiranje
  Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

  Prsten sa tanzanitom – verenički prsten specifične plave boje

  Tanzanit je neobičan kamen koji se pronalazi u različitim nijansama plave boje, sa ljubičastim, sivim, braon ili čak i žutim primesama. Verenički prsten sa tanzanitom čest je izbor kada želite ekstravagantan i drugačiji prsten, morsko plave nijanse, ili čak u nijansama lavande.

  Ova vrsta dragog kamenja, u simboličkom smislu predstavlja lojalnost, poverenje i poštovanje. S obzirom da su to bitne osobine uspešnog braka, vereničko prstenje sa tanzanitom biće savršen odabir za vreridbu.

  Najkvalitetniji su oni primerci visoke čistoće i velike karatne težine, i zato se pažljivo bira ugao pod kojim se ovaj kamen brusi i seče, kako bi zadržao svoju vrednost, ali i specifičnu plavu nijansu, kada postane deo prstena, ogrlice ili drugog nakita, a koja jasno dolazi do izražaja čak i pored safira.

  Tanzanit prsten – cena i ponuda u našoj zlatari

  Verenički prsten sa tanzanitom dobija na popularnosti, jer nudi jedinstven i prepoznatljiv šarm u odnosu na tradicionalni dijamantski prsten. Lepota, elegantnost i luksuz nakita sa dijamantima i dragim kamenjem, posebno se ističe kada je tanzanit najkrupniji, centralni kamen, a oko njega je niz dijamanata.

  Prsten sa tanzanitom u Personal ponudi možete pronaći u kombinaciji sa belim zlatom, a predivno se uklapa i sa nakitom i prstenjem od žutog i roze zlata. Vereničko prstenje iz radionice naše zlatare se pravi na tradicionalan način, ali i uz moderne tehnologije, što doprinosi posebnom kvalitetu Personal nakita. Stoga ukoliko odlučite da obogatite svoju kolekciju i odaberete i  ogrlicu sa tanzanitom, ili par tanzanit minđuša, nećete pogrešiti, i imaćete nešto dragoceno i vredno. 

  Ako želite da svoju posvećenost i ljubav pretočite u nesvakidašnji i elegantan verenički prsten, pogledajte čitavu ponudu na sajtu Personal zlatare, a mi verujemo da ćemo opravdati vaša očekivanja.