Verenički prsten belo zlato

Verenički prsten od belog zlata je neprevaziđeni spoj elegancije i prefinjenosti o kojem svaka dama mašta. Personal zlatara će svojom nesvakidašnjom ponudom elegantnog prstenja pomoći da trenutak veridbe bude savršen u svakom pogledu. Ako birate verenički prsten belo zlato je najbolji izbor za moderne dame.

Materijal
Sortiranje
Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

Zašto da izaberete verenički prsten od belog zlata?

Belo zlato, verenički prsten i elegancija  su neraskidivi spoj, a ovo je savršen izbor iz nekoliko razloga. Prvo, ovaj vanvremenski plemenit metal oslikava prefinjenost i luksuz, i odličan je način da krunišete svoju ljubav. Verenički prsten od belog zlata se prvenstveno odlično uklapa uz ostali nakit od belog zlata, međutim sve češće dame vole i da kombinuju nakit od više različitih boja zlata, te će tako izbor belog zlata za verenički prsten sigurno biti pun pogodak.

Svetla boja belog zlata se fenomenalno uklapa sa svakom bojom dragog i poludragog kamenja, kao i raznim bojama dijamanata, što je čini prelepom osnovom za verenički prsten.

Pored toga, vereničko prstenje izrađeno od belog zlata je dugovečan nakit, koji će krasiti ruku voljene žene i predstavljatii simbol vaše ljubavi dugi niz godina. 

Na kraju, vereničko prstenje od belog zlata postoji u mnogo različitih stilova i oblika. Od onih klasičnog i elegantnog vanvremenskog dizajna, do veoma modernog i inovativnog izgleda. 

Zlatara Personal nudi veliki izbor elegantnog prstenja za veridbu, pa ćete sigurno naći pravi za sebe!

Verenički prsten od belog zlata – savršena osnova za drago kamenje

Još jedna prednost vereničkog prstena od belog zlata jeste što predstavlja elegantnu klasiku i kao takav čini savršenu podlogu za odabir dijamanta ili drugog dragog kamena koji će ga krasiti.

Belo zlato je klasičnog izgleda, a može se ukrasiti sa nizom dragog kamenja kao što su elegantni crni dijamant, vatreni rubin, ili nežni akvamarin. Personal zlatara će izraditi unikatan verenički prsten sa dijamantima i drugim dragim kamenjem baš onakav kako ga zamislite, pa pustite mašti na volju i smislite dragoceni i jedinstveni dizajn za svoju dragu!

Ukoliko svoj verenički prsten od belog zlata odlučite da personalizujete, gravura je ono što ovaj komad nakita čini autentičnim i zasigurno će ga učiniti dugovečnom uspomenom.

Vereničko prstenje belo zlato – cena koja odražava kvalitet

Cena vereničkog prstena od belog zlata zavisi od kvaliteta zlata, odnosno karata koje on sadrži, gde se belo zlato može biti 14kt finoće (oznaka 585) i 18kt finoće (oznaka 750).

Zlatara Personal bira samo najbolje komade dragog kamenja kako bi stvorila unikatan i vanvremenski komad nakita i upotpunila svaki verenički prsten. Cene prstena su prilagođene vrednosti dijamanata ili drugog dragog kamena, a s obzirom na to da dobijate sasvim unikatni verenički prsten koji ima posebnu emotivnu vrednost, cena zasigurno oslikava njegov kvalitet i drugotrajnost.

Posetite našu zlataru na Novog Beogradu, kako bismo vam pomogli da odaberete pravi verenički prsten za svoju izabranicu, a zatim i idealne burme, za veliki dan venčanja, koji sledi!