Verenički prsten morganit

Verenički prsten morganit simboliše bezuslovnu ljubav i posvećenost, te je idealan izbor za one koji žele da ozvaniče svoju vezu na autentičan način. Nežna ružičasta nijansa poludragog kamena će biti vaš svakodnevni podsetnik na ovaj magičan trenutak. Pogledajte ponudu Personal zlatare i izaberite unikatan morganit prsten dostojan vaše izabranice!

Kolekcija
Vrsta kamena
Sortiranje
Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

Morganit prsten – simbol iskonske ljubavi

Ukoliko želite da put od “gospođice” do “gospođe” bude utkan glamurom, odlučite se za verenički prsten morganit!

Morganit se odlikuje širokom paletom delikatne roze boje, te obuhvata gotovo sve njene nijanse – od bledoroze, preko puderaste, pa sve do jarkih ružičastih tonova. 

Zahvaljujući ovom spektru boja i mineralu rutilu, na njemu se može uočiti efekat optičke svetlucajuće iluzijekoja je jedinstvena koliko i vaša veza!

Kada je u pitanju dizajn prstena sa morganitom, izbor je gotovo neograničen.

U našem asortimanu ćete pranaći nesvakidašnje minimalističke modele, kao i one sa raskošnim dizajnom, te je potrebno da izaberete onaj u skladu sa karakterom mlade.

Verenički prsten ukrašen morganitom može biti oplemenjen dijamantima i drugim dragim kamenjem, što će finalnom prstenu dodeliti notu elegancije.

Pored prefinjene ružičaste boje, morganit je izuzetno izdržljiv poludragi kamen, te se može nositi svakodnevno, bez brige da će se oštetiti.

Prsten sa morganitom – cena i ponuda u Personal zlatari!

Vereničko prstenje sa morganitom iz Personal zlatare će na unikatan način ovekovečiti vašu prosidbu!

Svesni smo činjenice da verenik često ne zna tačnu veličinu prsta buduće supruge, te smo u naš asortiman usluga uvrstili i korigovanje prstena nakon veridbe.

Cena prstena je formirana u skladu sa finoćom zlata, načinom obrade, kao i izborom dragog ili poludragog kamena – izaberite ručno izreađen nakit u skladu sa vašim ukusom i preferencijama.

Posetite našu zlataru na Novom Beogradu, a naše ljubazno osoblje će vam rado pomoći u pronalaženju idealnog prstena za vašu izabranicu!