Burme žuto zlato

Burme od žutog zlata su prepoznatljiv izbor tradicionalnih parova, koji vole sveden i elegantan nakit. Kvalitetne burme od žutog zlata ne izlaze iz mode i podjednako besprekorno izgledaju decenijama nakon dana venčanja.  Bilo da volite klasične burme, ili one ukrašene dragim kamenjem, pogledajte ponudu Personal zlatare, uverite se u kvalitet i jedinstvenost našeg nakita i odaberite vaš  idealan par burmi od žutog zlata.

  Vrsta kamena
  Materijal
  Sortiranje
  Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

  Vanvremenske burme – žuto zlato kao neprolazan klasik

  Žuto zlato se vekovima koristilo za izradu burmi i to neretko prstenja minimalističkog dizajna, i u početku se nije pravila značajnija razlika između modela za mladu i mladoženju.

  Neprevaziđen izbor je odabrati klasične, elegantne burme žute boje zlata za muškarce, dok se dame sve češće odlučuju za kombinaciju žutog zlata sa belim ili ponekad i roze zlatom. 

  Pred budućim nevestama je svakako teži izbor, jer ženske burme juveliri hrabrije ukrašavaju detaljima, pa je tako danas čest slučaj da se mlade odlučuju za burme koje su ukrašene dijamantima ili drugim dragim kamenjem.

  Burme od žutog zlata iz naše zlatare su glamurozni komadi koji se odlično slažu uz verenički prsten ili drugi komad nakita, i u nekim slučajevima ga čak i dopunjuju nesvakidašnjim radom koji imaju na sebi, a posebno svojom dragocenošću.

  Osim toga, burme od žutog zlata se divno uklapaju sa dragim kamenjem, a svima podjednako lepo pristaju i unose dašak luksuza i elegancije svakodnevnim i formalnim odevnim kombinacijama.

  Od čega zavise cene burmi od žutog zlata? 

  Burme od žutog zlata su dugovečne koliko i sama veza koja se njima kruniše. Savršen krug burme od žutog zlata prikazuje neraskidiv odnos dvoje ljudi. Kvalitet zlata koji se koristi za njihovu izradu, kao i debljina samog prstena utiče na cenu para burmi od žutog zlata.

  Žuto zlato burme čini vrednim i izdržljivim, zbog čega se u mnogim porodicama čuvaju kao dragocena zaostavština i budite sigurni da će burme od žutog zlata sačuvati kvalitet.

  Personal zlatara je posvećena u izradi originalnih burmi u žutoj boji zlata koje će biti podjednako voljene i do zlatne godišnjice braka. Pogledajte celokupnu ponudu naše zlatare i odaberite idealan par venčanog prstenja koji ćete sa ponosom nositi svakoga dana.