Zlatne minđuše belo zlato

Minđuše belo zlato iz Personal kolekcije su posebne po tome što ih krasi vanvremenska elegancija, suptilan dizajn i vrhunski kvalitet. Bilo da preferirate glamurozne viseće modele, jednostavne alkice ili minđuše od belog zlata optočene dragim kamenjem, u našem asortimanu ćete pronaći odgovarajući par. Istražite ponudu i poručite minđuše u skladu sa vašim istančanim ukusom!

  Sortiranje
  Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

  Minđuše belo zlato kao odraz večne elegancije

  Da li ste znali da tradicija nošenja minđuša datira još iz perioda drevnih Egipćana i starih Rimljana?

  Zlatne minđuše su tada predstavljale statusni simbol, dok su danas jedinstvena prilika da iskažete svoj autentičan stil i karakter – u želji da vam pomognemo da ispričate svoju priču, osnovali smo kolekciju minđuša od belog zlata.

  Svaki naš model je ručno izrađen, od legure belog zlata i plemenitog metala sa visokim stepenom finoće, čime garantujemo postojanost i kvalitet.

  Zlatne minđuše su savršen poklon za diplomiranje i godišnjicu braka ili veze, a predstavljaju komad nakita koji se lako uklapa uz svačiji stil.  

  Svoj par možete prilagoditi stilu, te se odlučiti za zlatne minđuše sa dijamantima ili minđuše sa drugim dragim kamenjem – te dodatno izabrati model koji će se savršeno uklopiti uz vaš oblik lica.

  Ukoliko preferirate zlatne minđuše, u Pesonal asortimanu ćete pronaći i modele od roze zlata, kao i minđuše od žutog zlata, svakako su minđuše od belog zlata neprevaziđena klasika i elegancija sa kojojm ne možete pogrešiti – lako ćete ih upariti i sa ostalim nakitom, bilo da je u pitanju vereničko prstenje, burme ili ogrlice.

  Minđuše od belog zlata – cena i ponuda u Personal zlatari

  Elegantne viseće minđuše ili male minđuše od belog zlata su idealan dar vašoj voljenoj osobi- poklonite simbol večnosti!

  U našoj ponudi se nalaze i minđuše od roze zlata, kao i minđuše od žutog zlata.

  Kada su u pitanju minđuše od belog zlata cena je formirana u skladu sa načinom izrade nakita, odabranim materijalima, veličinom i stepenom finoće zlata. Naša zlatara se nalazi na Novom Beogradu, naše prijatno i ljubazno osoblje će vam pomoći da izaberete odgovarajući nakit.

  Očekujemo vas!