Minđuše sa rubinom

Minđuše sa rubinom istaći će vašu jedinstvenost. Uz modele raskošne crvene boje, osetićete se glamurozno, otmeno i snažno. Minđuše sa potpisom Personal zlatare izrađuju se ručno, uz posebnu pažnju posvećenu svakom detalju. Pogledajte našu ponudu luksuznih minđuša sa rubinom modernog dizajna i odaberite svoj komad neponovljivog nakita.

  Vrsta kamena
  Sortiranje
  Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

  Minđuše sa rubinom – glamur koji traje zauvek

  Rubin se smatra jednim od najvrednijih dragih kamena na svetu. Rubin simbolizuje strastvenu i neraskidivu vezu i može biti idealan poklon za otmenu i snažnu damu. 

  Minđuše sa rubinom odlikuje velika čvrstoća i sjaj, i to je jedan od razloga zašto se smatra toliko vrednim dragim kamenom. Budite sigurni da ćete kupovinom ovih minđuša dobiti komad vanvremenskog nakita. 

  Boja rubina može varirati, pa tako prepoznatljiva crvena može imati primese narandžaste ili ljubičaste boje, ali je čista crvena i najvrednija. Jedan ovakav statement komad savršeno će  upotpuniti klasičan prsten ili drugi komad nakita od zlata, bilo da su u pitanju narukvice i ogrlice sa rubinima, ili nekim drugim kamenom, a savršeno će se slagati ukoliko dama već ima verenički prsten sa rubinom.

  U našoj juvelirnici izrađuju se minđuše sa rubinom različitih stilova i kombinacija materijala. Pored diskretnih malih minđuša sa dijamantima koje krasi rubin, različitih oblika, može pronaći i nesvakidašnje minđuše u obliku leptira.

  Zbog trajnosti, ali i značenja koja nose, ova vrsta minđuša sa dijamantima je čest izbor za poklon. Rubini će se savršeno uklopiti bilo da izaberete minđuše od belog zlata, žutog ili roze zlata.

  Autentične minđuše sa rubinom –  napravljene s ljubavlju u Personal radionici

  Prilikom odabira minđuša sa rubinom, važno je uklopiti ih u stil i ličnost osobe koja će ih nositi, na taj način će ovaj par malih, ali veoma glamuroznih ukrasa na najbolji način iskazati vašu autentičnost. 

  Dragi kamen utkan u zlato predstavlja pravo malo umetničko delo, vredan detalj koji će krasiti i savršeno upotpuniti svaku kolekciju nakita.

  Ukoliko želite da posedujete vredan komad nakita koji na poseban način dočarava vaš stil – pogledajte celokupnu ponudu minđuša sa rubinom na sajtu Personal zlatare i odaberite model baš po svojoj želji.