Minđuše sa safirom

Minđuše sa safirom prikazaće vašu lepotu u pravom svetlu. Uz modele raskošnih boja, osetićete se glamurozno i otmeno. Minđuše sa potpisom Personal zlatare izrađuju se ručno, uz posebnu pažnju posvećenu svakom detalju. Pogledajte našu ponudu luksuznih minđuša sa safirom modernog dizajna i odaberite svoj komad neponovljivog nakita.

  Vrsta kamena
  Sortiranje
  Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

  Minđuše sa safirom – sjaj i glamur koji traju večno

  Safir se može naći u širokom spektru boja, a smatra se jednim od četiri najvrednija draga kamena na svetu. Plavi safiri su najpoznatiji i veoma cenjeni, zahvaljujući svojoj bogatoj plavoj nijansi koja oduševljava ljude vekovima, a smatraju se simbolom mudrosti, božanske naklonosti i snage. 

  Minđuše sa safirom su poznate po svojoj dugovečnosti, jer je ovaj dragulj poznat kao izuzetno tvrd i izdržljiv. Zato budite sigurni da ćete kupovinom ovih minđuša dobiti komad vanvremenskog nakita. Jedan ovakav statement komad savršeno će upotpuniti klasičnu ogrlicu ili drugi komad nakita od zlata.

  U našoj juvelirnici izrađuju se minđuše sa safirom različitih stilova i kombinacija materijala. Pored manjih alki, možete pronaći i glamurozne viseće minđuše, kao i veliki izbor različitih zlatnih legura optočenih ovim dragim kamenjem.

  Zbog trajnosti, ali i značenja koja nose, ova vrsta minđuša sa dijamantima je čest izbor za svadbeni nakit, gde savršeno upotpunjuje nežne burme ili vereničko prstenje, naročito od belog zlata. Safiri se u mnogim kulturama povezuju sa istinom i lojalnošću, pa njihova simbolika može ulepšati vaš poseban dan.

  Autentične minđuše sa safirom –  napravljene s ljubavlju u Personal radionici

  Prilikom odabira minđuša sa safirom, važno je uklopiti ih uz vaš stil i ličnost. Ukoliko ih tako odaberete, ova glamurozna vrsta nakita, koju naši juveliri izrađuju s velikom pažnjom i ljubavlju, govoriće na autentičan način o vama. 

  Dragi kamen utkan u zlato i pretvoren u pravo malo umetničko delo, vredan je predmet koji će učiniti vašu porodičnu kolekciju još značajnijom

  Ukoliko želite da posedujete dragoceni komad nakita koji će nositi i naredne generacije – pogledajte celokupnu ponudu minđuša sa safirom na sajtu Personal zlatare i odaberite prefinjeni model prema vašoj meri.