Narukvice belo zlato

Narukvice od belog zlata iz Personal juvelirnice su idealan izbor za poklon za godišnjice, rođendane, diplomiranja, ili čak za sebe – ukoliko želite da pokažete malo “sebične” ljubavi. Svaka narukvica je izrađena od najkvalitetnijih plemenitih metala, te će vas služiti dugi niz godina. Istražite ponudu Personal zlatare i izaberite narukvicu od belog zlata po svom ukusu!

    Materijal
    Sortiranje
    Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

    Belo zlato – narukvice kao simbol luksuza

    Belo zlato, jedinstvena legura plemenitih metala, već decenijama predstavlja sinonim za luksuz i elegancijustoga smo se i odlučili da osnujemo čitavu kolekciju narukvica od belog zlata.

    Naši komadi su izrađeni od najvišeg stepena finoće, čime garantuju postojanost i kvalitet.

    Uz odgovarajuću negu, blistav sjaj narukvica će ostati nepromenjen godinama, te je ovaj nakit savršen za one koji žele trajan i sofisticiran juvelirski ukras.

    Bilo da preferirate moderan minimalistički izgled ili glamuroznu estetiku, u Personal ponudi ćete pronaći modele u skladu sa vašim istančanim stilom. 

    Dizajn narukvice može biti personalizovan, pa se možete odlučiti za jednostavan izgled, a možete i oplemeniti narukvicu različitim dragim kamenjem i dijamantima – izbor je isključivo na vama!

    Naše narukvice od belog zlata se mogu nositi u svim prilikama, od formalnih događaja do svakodnevnih prilika. Idealne su za uparivanje sa drugim komadima nakita, kao što su minđuše ili burme, ali i za samostalno nošenje kao statement komad.

    Asortiman nismo ograničili samo na juvelirske rukotvorine od belog zlata – ukoliko vas zanima žuto zlato ili roze zlatna narukvica, verujemo da ćete kod nas pronaći odgovarajući nakit.

    Izaberite narukvice od belog zlata iz Personal zlatare 

    Za narukvice, belo zlato je nepogrešiv izbor – njegov otmen izgled ga čini idealnim za kombinovanje sa drugim komadima nakita, bilo da je u pitanju vereničko prstenje ili ogrlice.

    Cena narukvice je formirana u skladu sa finoćom zlata, načinom obrade, kao i izborom dragog ili poludragog kamena.

    Posetite našu zlataru na Novom Beogradu, a naše prijatno osoblje će vam rado pomoći u pronalaženju idealnog nakita!