Ogrlice sa biserom

Ogrlica sa biserom predstavlja odraz večne elegancije i neprolazne lepote. Ovaj komad nakita će odoleti svim modnim trendovima, a učiniće da se osećate jedinstveno svakog dana. Ogrlice sa biserima izrađujemo od roze, žutog i belog zlata, i mogu biti sa dijamantima ili drugim dragim kamenjem. Kontaktirajte nas i izaberite vaš biserni nakit iz snova!

  Vrsta kamena
  Materijal
  Sortiranje
  Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

  Ogrlica sa biserom kao pečat autentičnosti

  Ako su dijamanti ženini najbolji prijatelji, mi verujemo da su biseri njene srodne duše!

  Sjajna ogrlica sa biserom je već vekovima sinonim za otmenost, prestiž i autentičnost – stoga smo osnovali čitavu kolekciju ogrlica sa biserima kako bismo vam pomogli da iznesete vaš originalan stil.

  Ogrlice sa biserima, sa potpisom Personal zlatare, su izrađene po najvišim standardima kvaliteta i pažljivo biranim materijalima. Kroz detaljan proces obrade, biser postaje prepoznatljiv po svojoj čvrstoći i sjaju koji traje decenijama.

  Biseri su prirodni i jedinstveni, tako da svaka ogrlica ima svoj poseban karakter. A odlično će se uklopiti bilo uz belo zlato, žuto zlato, pa čak i uz nežno roze zlato. 

  Ovaj prefinjeni nakit idealan je za svaku priliku, od formalnih događaja do svakodnevnih izlazaka, a lako se kombinuje sa drugim juvelirskim ukrasima – bilo da je u pitanju vereničko prstenje, burme ili minđuše.

  Vaša zlatna ogrlica može biti prilagođena ličnom stilu, tako što ćete birati one klasične sa jednim biserom, ili ekstravagantne dodatno upotpunjene dijamantima.

  Ogrlica sa biserima – poručite nakit iz Personal zlatare

  Ako želite da unesete malo raskoša u vašu svakodnevnicu, naša ogrlica sa biserima je pravi izbor za vas!

  Cena ogrlica se formira u skladu sa odabranim materijalom, načinom obrade, veličinom i oblikom bisera, dužinom lančića i stepenom finoće plemenitog metala.

  Naša zlatara se nalazi na na Novom Beogradu, i možete nas posetiti svakog radnog dana ili subotom, a naše ljubazno osoblje će biti rado da vam pomogne u odabiru idealnog komada nakita za vas ili vaše najbliže!