947

VERENIČKI PRSTEN SA DIJAMANTOM

Opis

Ako ste se ikad zapitali kako bi trebalo da izgleda prsten koji se prenosi iz generacije u generaciju, na to pitanje vam savršeno odgovara upravo ovaj diijamantski prsten. Naravno, uveliko je poznato da su dijamanti, posebno oni providni sinonim za klasiku, ali se klasika kao takva definitivno otelotvorila u ovom prstenu.

Naime, reč je o izuzetnom brilijantskom prstenu izrađenom od četrnaestokaratnog belog zlata, za koji se slobodno može reći da predstavlja pravi dragulj iz naše kolekcije vereničkog prstenja. Briljanti predstavljaju posebno izbrušene dijamante, na način koji omogućava maksimalno prelamanje svetlosti, a samim tim i neodolljivo svetlucanje zbog kog će vas svi primetiti.

Centralni brilijant na ovom prstenu je izuzetno atraktivan i blistav, a njegova težina iznosi 0.50ct SI/G. Ugrađen je u šest krapni od belog zlata, i pravi je izbor za sve dame koje imaju jedinstven stil, ali su i veliki poštovaoci klasike koja ga samo može kompletirati, a Personal zlatara u Beogradu je mesto gde ćete ga naći!

 

378,000.00 RSD