Dijamant u blisteru

Dijamant u blisteru zapečaćen u luksuznom pakovanju predstavlja idealan poklon za sve prilike. Osoba kojoj poklonite blister dijamant, može da bira komad nakita koji će oplemeniti blisterom, a može ga sačuvati i kao uspomenu. Istražite našu ponudu i odaberite za sebe ili dragu osobu dijamant u blisteru u jednoj od 12 različitih veličina.

  Vrsta kamena
   Sortiranje
   Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

   Dijamant u blisteru – večna uspomena ili deo nakita

   Dijamant u blisteru je vredan i jedinstven poklon snažne simbolike. Osoba kojoj darujete blister dijamant ga može ugraditi u nakit po ličnoj zamisli, tako da možete biti sigurni da će ga pretvoriti u komad nakita po svom ukusu. Može biti pretvoren u deo vereničkog prstena, burme, privezak za ogrlicu, ili ufasovan u par asimetrično ukrašenih minđuša

   Dijamanti kao vanvremenski dragi kamen, upotpuniće svaki nakit, bilo da se radi o komadu nakita od belog zlata, roze ili žutog zlata, ali i ako  poželite da ih kombinujete sa već postojećim dragim kamenjem.

   Svi dijamanti u blisteru u Personal zlatari spakovani su u čvrstu i elegantnu kutiju, pa se i na taj način mogu čuvati kao draga uspomena – zaštićeni, lični i jedinstveni

   Bilo da ostane u svom originalnom pakovanju ili da mu bude dat nov život, brilijant u blisteru nastaviće da nosi dragu uspomenu na prelep poklon i biće jasna poruka da vam je stalo do osobe kojoj ga poklanjate.

   Blister dijamant je idealan poklon za sve prilike

   Upakovani dijamanti u blisteru na poklon su fenomenalan način za obeležavanje bitnih događaja, kao što su rođenje deteta, prvi rođendan ili krštenje. Predstavlja divnu uspomenu i bezvremenski dar, koji može sačekati i odrastanje da bude „raspakovan“, s obzirom da je dijamant za bebe veoma čest poklon. 

   Ukoliko se odlučite za dijamant u blisteru ne morate da brinete o ukusu osobe kojoj ga poklanjate – dijamant se lako uklapa u sva modna rešenja, a vrednost i lepota ne opadaju s vremenom.

   Kada su pokloni u pitanju, a posebno kada je u pitanju zlatni nakit, nekada je teško pogoditi baš taj pravi komad, i oduševiti dragu osobu, zato vam predlažemo da razmislite o blister dijamantu, koji može biti sjajan dodatak za elegantno prstenje, ili druge komade u skladu sa željama. A uz posebnu personalizovanu posvetu zasigurno ste odabrali nesvakidašnji poklon.

   Kada niste sigurni kakav ukus kada je zlatni nakit u pitanju ima vama draga osoba kojoj želite da poklonite neki poseban komad, dijamant može biti pravi izbor. Ugrađen u ogrlice, minđuše ili narukvice , pa čak i vereničo prstenje, koje vaša dama ima, ne samo da će dati potpuno novi život i sjaj ovom nakitu, već će ovi komadi svakodnevno probuditi uspomenu na vas.

   Zlatara Personal u ponudi ima veliki broj kada su dijamanti u blisteru u pitanju, pa tako možete izabrati onaj idealnog sjaja i veličine, a skladno odabranom budžetu.

   Poruka koju šalje ovakav poklon postaje kompletna u specijalnom pakovanju u kome stiže: u pitanju je kvalitetna, elegantna i luksuzna kutija koja se neće lako pohabati i oštetiti u kojoj je brilijant u blisteru čvrsto zapečaćen. 

   Dijamant u blisteru – cena se formira prema veličini i finoći dijamanta

   Ukoliko želite da poklonite dijamant u blisteru cena se formira tako što se u obzir uzimaju veličina, odnosno težina dijamanta, ali su veoma bitni i čistoća, boja i način sečenja. U našoj zlatari možete pronaći dijamante u blisteru čak 12 različitih veličina, od najmanje težine 0.02ct, pa sve do 0.16ct.

   Zlatara Personal u svojoj ponudi ima dijamante SI čistoće i G boje, odnosno Sligthly Included čistoće dijamanta što znači da su ovo sitno uključeni dijamanti vidljivi sa 10x uvećanjem, dok kada je u pitanju boja, oznaka G predstavlja  skoro bezbojne dijamante, koji su veoma blago obojeni, što je golom oku skoro i neprimetno.

   Personal zlatara nudi veliki izbor blister dijamanata, dođite u našu zlataru kako bismo napravili najbolju kombinaciju prema vašim željama i mogućnostima.