Ogrlice od belog zlata

Ogrlice od belog zlata dovoljno govore o sofisticiranosti onih koji ih nose. Jedinstveni modeli, uz vrhunski kvalitet izrade ogrlica od belog zlata iz naše ponude, učiniće vam svaku priliku posebnom. U Personal asortimanu pogledajte širok izbor ogrlica unikatnog dizajna i odaberite najbolji model za sebe ili vama dragu osobu.

  Materijal
  Sortiranje
  Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

  Ogrlica od belog zlata – simbol večnog sjaja i luksuza

  Zlato je plemeniti metal koji je zbog svojih odličnih karakteristika oduvek bilo na ceni. Od njega se vekovima pravi najvredniji nakit, zahvaljujući nenadmašnom sjaju i trajnosti koje poseduje. 

  Belo zlato je, nakon žutog zlata, najpoznatija legura zlata, a poslednjih godina je zbog elegancije kojom odiše veoma popularno

  Ogrlice od belog zlata se veoma lako uklapaju sa različitim odevnim kombinacijama, pa su tako dobar izbor za poslovni sastanak, kao i za večernju zabavu. U Personal radionici se ogrlice od belog zlata izrađuju u veoma širokom spektru stilova – suptilne zlatne ogrlice, minimalističke, pa sve do raskošnih ogrlica sa dijamantima i dragim kamenjem. 

  Ogrlice od belog zlata su takođe popularan izbor za svadbeni nakit u kombinaciji sa diskretnim minđušama, biće sjajan dodatak burmi i vereničkom prstenu od iste boje zlata, pa čak i kao kombinacija sa roze zlatom.

  Lančić od belog zlata sa jednostavnim priveskom može upotpuniti svaku venčanicu, dok složenija ogrlica od belog zlata može dodati dašak luksuza mladinom izgledu.

  Ogrlice belo zlato – cena i ponuda vanvremenskih komada

  Ogrlica od belog zlata je lep i unikatan aksesoar koji svakom stilu može omogućiti da istakne svoju jedinstvenu crtu. Kupovinom ovakve ogrlice, ulažete i u budućnost, jer modeli nakita od zlata nikada ne izlaze iz mode, a mogu postati i dragoceni predmeti u vašoj porodičnoj kolekciji koji se prenose sa generacije na generaciju.

  Kako biste odabrali model po vašoj meri – pogledajte čitavu ponudu ogrlica od belog zlata na sajtu Personal zlatare i odaberite savršen komad nakita za sebe.