Asimetričan prsten od belog zlata sa morganitom i dijamantima.

Kada razmišljamo o vereničkom prstenu, najčešće zamišljamo klasičan model sa jednim dijamantom, I vrlo malo detalja. Jednostavan, svevremen i elegantan. To je možda objašnjenje zašto se muškarci ne usuđuju da eksperimentišu i zaprose devojku prstenom nesvakidašnjeg dizajna. Ipak, postoje i oni koji žele nešto neočekivano, posebno I drugačije, jer je i njihova buduća verenica upravo takva!

Kakav prsten u tom slučaju izabrati? Asimetrični dizajn je jedan od predloga. Nije za svakoga, ali upravo je u tome njegova čar. Definicija asimetrije je nedostatak simetrije ili jednakosti između dve polovine celine. Balans je ključna reč. On se postiže korišćenjem različitih oblika I kamenja, koji će stvoriti atraktivnu formu. Asimetrija pruža odličan način da eksperimentišete oblicima i bojama kamenja koji će prstenu dati lični pečat. Raspored elemenata mora da ima smisla i vaše oko će vam skoro odmah reći ako nešto izgleda pogrešno. Unutar asimetrične filozofije postoje različiti stilovi. Ako je jedan kamen previše jednostavan, može se izbalansirati I dopuniti sa više manjih dijamanata.

Usudite se i izaberite jedan od Personalovih asimetričnim modela. Ili budite deo naše istorije i izaberite Personalov prsten čiji je dizaj zaštićen u Zavodu za intelektualnu svojinu. Izrađujemo ga u svim bojama zlata, sa različitim dragim I poludragim kamenjem, kao što su safir, smaragd, rubin, morganit i akvamarin.