Biseri u nakitu oduvek su simbol besprekorne elegancije. Svi znate ko je Odri Hepbern, bilo da ste uživali da je gledate u filmovima, ili vam je zapala za oko kao modna i stilska ikona. Ona je inspiracija mnogima, od profesionalaca u industriji mode i dizajna, do laika i poštovaca industrija o kojima je reč. Kada govorimo o ikonama stila, Odri Hepbern ubedljivo prednjači. Budući da je prepoznatljiva ne samo zbog svoje mile lepote, već pre svega zbog zbog svog jedinstvenog stila.

Biseri su za večnost

Da, znamo da to inače važi za dijamante, ali upravo se to promenilo sa ovom jedinstvenom ogrlicom specijalno napravljenom za film Doručak kod Tifanija. Naime, ovaj komad, osim što je raskošne izrade, dizajniran je od strane francuskog dizajnera nakita, Rodžera Skemame.

Zašto biseri? Biseri su pre svega sinonim za jednostavnost i eleganciju, i spadaju u nakit koji možete nosite svaki dan. Biseri su takođe i za posebne prilike. Kada želite zablistate, kad želite da se osetite posebno ili kad želite nešto da posebno da naglasite.

Kako nositi bisere?

Lako se kombinuju sa drugim komadima bisernog nakita ili kao u Odrinom slučaju, sa dijamantima, kojoj je centralni ukras ogrlice upravo dijamant.

Ako želite da kombinujete bisere sa dijamantima, onda se potrudite da ostatak vaše odevne kombinacije ostane sveden i jednostavan. Biseri su tu da naglase sve što želite da naglasite.

Najlepše od svega je što biseri ne postoje samo u beloj boji, već i u mnogim drugim sedefastim nijansama. Od crne, roze, crvene, pa sve do nijansi plave i zelene, zbog čega su mogućnosti bezbrojne i svaka dama može birati biser za sebe i uživati u tome. Naravno, klasika belog bisera je neprevaziđena, i nešto što apsolutno nikad neće izaći iz mode, pa sa tim izborom sasvim sigurno nećete pogrešiti.

Nakit sa biserima reflektuje Vaš stav i ličnost. Moderna žena krši pravila i oblikuje ih prema sebi, baš kao i Odri, glumica koja je bila ikona i van filmskog platna.

Naša preporuka je da se ne bojite da eksperimentišete. Ako je vaša želja da budete i osećate se kao filmska diva, onda po tom osećaju i treba da delate i da investirate u večne komade nakita koji će vam tu satisfakciju i omogućiti. Posetite našu zlataru i pogledajte kakve komade večnosti mi imamo u ponudi. Mi verujemo da će vas upravo naši biseri ostaviti bez daha. A možda baš sa nekim od njih pronađete vašu unutrašnju Odri!