Kupovina poklona za Dan zaljubljenih ume da bude jako stresna. Naročito ako ste u potrazi za poklonom bez premca, koji će voljenoj osobi pokazati koliko vam je stalo. Međutim, verovali ili ne, baš takvih poklona je jako malo, i nije dovoljno uzeti čokoladice, cveće ili odvesti dragu na neko posebno mesto, ako zaista želite da pokažete svoju ljubav i posvećenost.

Dan zaljubljenih zahteva pažljivo planiranje

  1. Uskladite se sa budžetom. Tačno je da ljubav nema cenu, ali nakit svakako ima, što je razlog da birate poklon u domenu koji će vam omogućiti da ne osetite gorak ukus u ustima nakon kupovine i time pokvarite trenutak poklanjanja. Važno je da budete opušteni da bi se bolje prepustili užitku kakvo je biranje poklona.

Ne možete jednostavno tek tako da odete bilo gde i kupite bilo kakav komad nakita, i nakon toga se jednostavno nadate da ste napravili pravi izbor i da će vaša voljena osoba biti oborena s nogu. Nikako. Ovakvi pokloni zahtevaju pažljivo planiranje i nekoliko faktora koje morate uzeti obzir pre samog čina kupovine, a koji moraju biti preduzeti jer, verujte nam, trud ne samo da se isplati, već se i vidi.

Proučite stil vaše drage

Obratite pažnju na njen stil odevanja i kakve modne dodatke tom prilikom voli da nosi. Ako je fizički aktivna, odaberite sveden i praktičan nakit. Drugi činioci koji moraju biti uzeti u obzir su njene lične preferencije po pitanju boje plemenitog metala, vrste dragog kamena, i dizajna. Da li više voli kitnjast nakit ili nešto finiju i jednostavniju izradu. Takođe, nekim ljudima ne prija određena vrsta metala, pa bi valjalo i o tome da mislite.

Nekoliko predloga koji vam mogu olakšati kupovinu

Kao što smo rekli, najbolji pokloni za Dan zaljubljenih su oni koji su birani sa ljubavlju i pažnjom. Informišite se o suptilnom značenju komada nakita koji želite da poklonite i dodatno ulepšajte dan ljubavi.

  • Birajte u skladu sa vašim emocijama. Kad kupujete nakit vašoj voljenoj osobi, pogotovu ovim povodom, nakit sa priveskom u obliku srca je uvek dobar izbor. Ako voli klasiku, dobar izbor bi bila suptilna ogrlica sa priveskom u obliku srca, optočena dijamantima. Ako više voli upečatljive komade koji privlače pažnju, onda birajte ogrlice sa asimetričnim priveskom u obliku srca.
  • Dragulji u bojama ljubavi.  Još jedan način da proslavite ovaj praznik je da izaberete nakit u bojama ljubavi. Rubin i morganit su uvek loičan izbor. Pore njih, predlažemo i Rainbo kolekciju sa raznobojnim safirima.
  • Nakit po narudžbini. Ništa ne svedoči o vašem trudu tako kao nakit koji ste tražili po narudžbini, odnosno nakit u čijoj izradi ste vi posredno učestvovali, kako biste krajnjim rezultatom obradovali svoju dragu. Za ovakav komad znate da je jedinstven jer ste ga vi izmaštali, i svojim smernicama učinili najboljim poklonom za Dan zaljubljenih ikada. Idealan primer su narukvice koje možete izraditi od metala koji je vašoj dragoj omiljeni, i dodati priveske ili drago kamenje u stilu koji znate da voli i nosi. Kao inspiracija vam može poslužiti narukvica u kombinaciji roze zlata i dijamanata, suptilan modni dodatak za svakodnevno nošenje, i idealan poklon za najromantičniji praznik.

Personal zlatara u svojoj ponudi ima najlepše i posebne komada nakita za ovu priliku.