Ukoliko vam se kupovina nakita čini stresnom I dosadnom i shvatate da vam je internet pretraga I obilazak radnji, oduzeo previše vremena, pravi je trenutak da se konsultujete sa profesionalnim savetnikom za pronalaženje pravog komada nakita. U konsultaciji sa vama, na osnovu vaših specifikacija i izdvojenog budžeta, lični savetnik će napraviti selekciju komada iz bogate „Personalove“ ponude, sve dok zajedno ne pronadjete onaj pravi koji će na pravi način simbolizovati vašu ljubav. Kao specijalista za vereničko prstenje, vaš lični savetnik će eliminisati vreme koje biste utrošili na brigu o tome kakav prsten će upotpuniti vašu prosidbu. Ne morate potrošiti bogatstvo na verenički prsten, ono što je zaista važno je da prsten prilagodite njenom senzibilitetu, kao i to da je odabran sa puno pažnje i ljubavi.

Predstavljamo vam Mariju Damjanović, ličnog savetnika iz Personala. „U krugu svojih prijatelja, bila sam poznata po svojoj strasti prema nakitu. Biću iskrena, moji prijatelji to nazivaju opsesija. Sve češće sam dobijala molbe za pomoć od svojih prijatelja, koji su bili u dilemi kakav prsten da odaberu, koji dijamant, u kojoj karataži, boji, da li da se odluče za rubin, smaragd, akvamarin, safir, morganit, tanzanit… Ne postoji univerzalan odgovor na ova pitanja. Svaka devojka je malo umetničko delo, i kao takva, zaslužuje prsten po svojoj meri.
Zajedno brinemo o svojim klijentima i razumemo koliko vam je svaki komad nakita, koji će krasiti vaše prste do kraja života, a kasnije ostati u nasledstvu, dragocen.“

Zakažite besplatne konsultacije svakog radnog dana od 12 do 20h i subotom od 10 do 15h na 0113111039.
Uz vas u najvažnijim trenucima,

Personal