Dijamantske minđuše

Dijamantske minđuše iz Personal ponude odlikuju bezvremenska elegancija i blistavi, smeo dizajn. U našoj zlatari ćete pronaći idealan par zlatnih minđuša sa dijamantima, bilo da volite belo zlato, roze ili žuto zlato. Takođe, veliki izbor modela sa različitim dragim kamenjem učiniće da lako prilagodite glamurozni par minđuša svom stilu i karakteru. Istažite našu ponudu i izaberite par dijamantskih minđuša  po svom ukusu.

  Sortiranje
  Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

  Zlatne minđuše sa dijamantima – vrhunski izraz glamura

  Zlatne minđuše sa dijamantima su komad nakita kome ćete se uvek vraćati. Diskretni dijamanti i raskošno drago kamenje biće najupečatljiviji dodatak svakoj kombinaciji, bilo da je u pitanju dnevna ili večernja varijanta.

  One predstavljaju savršenu dozu elegancije za vaše poslovne kombinacije, a dašak glamura za važne prilike, kada želite posebno da se istaknete. Diskretan i efektan modni dodatak učiniće i klasičan outfit posebnim. 

  U zavisnosti od svog stila, i ukusa izaberite boju zlata naušnica i upotpunite svoj izgled jednim parom savršenih minđuša sa dijamantima.

  Žuto, belo ili roze zlato – kako napraviti izbor zlatnih minđuša?

  U zlatari Personal možete odabrati dijamantske minđuše u različitim bojama zlata – bilo da volite da nosite žuto zlato, belo zlato ili roze zlato. 

  Žuto zlato je tradicionalan izbor koji nikada neće izaći iz mode, minđuše od belog zlata su komad koji će se najbolje uklopiti u različite kombinacije, dok su minđuše od roze zlata odličan izbor nakita ako želite nešto moderno, drugačije.

  Minđuše sa dragim kamenjem po vašem izboru

  Personal zlatari ćete pronaći klasične modele minđuša sa dijamantima, kao i naušnice oplemenjene drugom vrstom dragog kamenja.

  Deo našeg asortimana minduša sa draguljima su i modeli sa akvamarinom, plavim safirom, brilijantima, smaragdom, crvenim rubinom ili fantastičnim crnim dijamantom. 

  Minđuše iz Personal asortimana su idealan izbor poklona, na koji nijedna dama neće ostati ravnodušna! Bilo da birate poklon za ženu, poklon za devojku ili drugu dragu osobu, zlatne minđuše sa dijamantima ili drugim dragim kamenom su komad nakita sa kojm ne možete da pogrešite. 

  Velike ili male minđuše – kako da odaberete?

  Od najklasičnijih minđuša sa jednim dijamantom, blago visećih minđuša, preko modela sa ruskom kopčom do modernih alkica posutih dijamantima – pred vama je veliki izbor zlatnih minđuša

  Za svaki dan predlažemo diskretne, male minđuše, sa jednim dijamantom. Za specijalnu večernju priliku, kada vam je potrebno da zablistastate, izaberite velike minđuše ili viseće minđuše posute dijamantima, kojima će safir, morganit, biser, akvamarin, rubin ili neki drugi dragi kamen dati posebnu draž.

  Kako se formira cena dijamantskih minđuša?

  Dijamanti su nešto najdragocenije što možete pokloniti dragoj osobi. Kada su u pitanju dijamantske minđuše cena zavisi od načina obrade, količine dijamanata ili drugog dragog kamena, ali i vrste zlata koju odaberete. Upotpunite svoju ogrlicu sa dijamantima ili dijamantsku narukvicu parom elegantnih zlatnih minđuša.

  Posetite Personal zlataru u Beogradu i iz pomoć našeg ljubaznog osoblja izaberite svetlucave, moćne i jedinstvene dijamantske minđuše za sebe ili dragu osobu.