Minđuše roze zlato

Minđuše od roze zlata su element koji može istaći vašu prirodnu lepotu. Ovaj nežni komad nakita izdvaja se svojom neobičnom bojom, a rose gold minđuše iz naše ponude prepoznatljive su po visokom kvalitetu izrade. Diskretne naušnice, ali i upečatljive minđuše od roze zlata na čijim finim detaljima rade vrhunski juveliri,  potražite u Personal asortimanu.

  Sortiranje
  Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

  Rose gold minđuše – dodir luksuza koji upotpunjuje vaš stil

  Roze zlato je tokom vekova bilo poznato i veoma voljeno u plemićkim krugovima, da bi tokom 19. veka u carskoj Rusiji doživelo skok popularnosti, pa je ova legura čak bila poznata kao ‘rusko zlato’. 

  U novije vreme, njegova popularnost se ponovo obnovila, a danas je poznato kao simbol elegancije i luksuza. Rose gold minđuše su sjajan izbor za svaku ženu koja želi da dodir otmenosti u svojoj kolekciji nakita. 

  Odlikuju se toplom i romantičnom nijansom koja se odlično slaže uz različite stilove oblačenja, te su podjednako zgodne za svakodnevno nošenje, kao i za posebne prilike. Roze zlato se lepo kombinuje i sa drugim bojama zlata, pogotovo belim zlatom, te stoga ukoliko imate komade koje nosite svakoga dana, poput burme ili vereničkog prstena, lepo će se uklopiti i minđuše od roze zlata i  dodati dašak nežnosti i elegancije.

  Osim prelepe boje, Personal minđuše od roze zlata su cenjene zbog svoje izdržljivosti. Uz pravilno održavanje, ovaj komad nakita trajaće vam večno, bez gubitka svog sjaja i lepote. 

  Minđuše od roze zlata – ponuda i cena u Personal zlatari

  Rose gold minđuše imaju jedinstevenu lepotu koja pleni, a u zavisnosti od modela i njegove kombinacije sa dragim kamenjem, formira se i cena ovog vrednog nakita.

  U našoj ponudi dijamantskih minđuša, možete pronaći rose gold minđuše suptilnog dizajna, kao i raskošnije modele, kombinovane sa dragim kamenjem i drugim legurama zlata.

  Pogledajte čitavu ponudu naših rose gold minđuša na sajtu Personal zlatare i odlučite se za model koji odražava vaš stil. Uz dobro odabran komad nakita iz našeg asortimana, dobićete dragoceni predmet koji će se prenositi narednim generacijama.