Dijamant u blisteru je večni kamen zaštićen u luksuznom pakovanju kao simbol neprolazne vrednosti. Svi smo se makar jednom našli u situaciji da želimo da darujemo nešto posebno i plemenito ali naprosto ne znamo šta bi to moglo da bude. Neke prilike su baš posebne i traže poseban poklon, koji govori o Vašoj privrženosti, ljubavi i poštovanju. Nešto što bi trajalo zauvek. Predstavljamo Vam dijamant u blisteru. To bi mogao biti baš taj poklon.

Veličine dijamanata

U našoj radnji možete kupiti dijamante u nekoliko veličina. Najmanji je težine 0.02ct, zatim 0.03ct i tako dalje. Na osnovu svog budžeta možete birati veličinu dijamanta koji će svakako biti upakovan u prefinjenoj teget kutiji. Veličine i cene možete pogledati na našem sajtu u sekciji BLISTERI.

Dijamant u kutiji

Smešten je u čvrstu i elegantnu kutiju i tako se može čuvati kao draga uspomena – zaštićen, ličan i jedinstven. Ovakav dijamant kasnije se može ugraditi u nakit po ličnoj zamisli. Može biti pretvoren u deo vereničkog prstena, privezak za ogrlicu ili par asimetrično ukrašenih minđuša. Bilo da ostane u svom originalnom pakovanju ili da mu bude dat nov život, nastaviće da nosi dragu uspomenu na prelep poklon i biće jasna poruka da Vam je stalo do osobe kojoj ga poklanjate.

Savršen poklon za krštenje ili rođenje deteta

Jednog dana, kada dete odraste, imaće uspomenu na dan koji je roditeljima i porodici doneo veliku radost, i znaće da ste na njega mislili od prvog dana. Tada dijamant može da ugradi u nakit, ili se odluči da ga čuva na posebnom mestu.

U svakom slučaju, ne morate da brinete o tome u kom će se pravcu razvijati ukus i stil deteta – dijamant se lako uklapa u sva modna rešenja, a vrednost i lepota ne opadaju s vremenom.

Dijamant kao idealan poklon

Imamo i par predloga kada bi dijamant u blisteru mogao biti idealan poklon! Upakovan dijamant na poklon je fenomenalan način za obeležavanje bitnih događaja. To mogu biti: rođenje deteta, prvi rođendan ili krštenje. Dijamant za rođenje bebe će biti buduća uspomena na najdivniji trenutak dolaska na svet. Njegov „blin-blin“ će sijati kao srećni roditelji i dom u koji je ušla prinova. Nakon toga, postaće i prelep poklon koji možda sačeka odrastanje da bude „raspakovan“.

Luksuzna kutija za poseban poklon

Poruka koju šalje ovakav poklon postaje kompletna u specijalnom pakovanju u kome stiže: u pitanju je kvalitetna, elegantna i luksuzna kutija koja se neće lako pohabati i oštetiti u kojoj je dijamant je čvrsto zapečaćen. Jedno je sigurno – ovako vredan i jedinstven poklon snažne simbolike odličan je način da stavite do znanja da Vam je stalo. Značenje koje nose dijamanti poznato je svima, a lepota priča sopstvenu priču.