Blister brilijant (dijamant) izbrušen posebnom tehnikom u koju se ulaže mnogo vremena i truda, jedinstveni je komad koji prelama svetlost kao začaran i privlači poglede. To je poklon koji se može darivati u svakoj prilici, a univerzalnost, neprolazna vrednost i kvalitet razlikuju ga od ostalih „ sitnica” koje dolaze i odlaze. Dijamant u blisteru izrađen ovom tehnikom je poklon sa kojim ne možete pogrešiti: podarite ga voljenoj osobi da obeležite poseban događaj, jubilej ili izrazite svoju večnu ljubav i odanost. Odaberite neku od 12 različitih veličina blister dijamanta zapečaćenog u elegantnoj, kvalitetnoj kutiji, i osmislite posebnu posvetu koja ide uz to – za poklon koji nikada neće izgubiti vrednost.

Kako se blister brilijant može nositi?

Ovakav dijamant ne mora samo stajati u posebnom kutku sobe u svom luksuznom pakovanju – može se izvaditi i nositi na više načina! Nije baš pogodan za poslovnu varijantu, ali sugurno da ćete uz njega zablistati u nekim specijalnim prilikama.

Blister dijamant se može čuvati takav kakav jeste, za dragu uspomenu, daleko od tuđih pogleda, ili se može ugraditi u nakit po posebnoj zamisli. Tako ostavljate dragoj osobi slobodu da ga iskoristi onako kako bi to ona želela – da ga čuva u posebnom, luksuznom pakovanju u kome dolazi, ili se može odlučiti da ga nosi na sebi u sklopu nekog dela nakita. Mi Vam predlažemo:

Varijante su brojne, a finalni proizvod će svakako biti umetničko delo koje blista i ističe lepotu onoga ko je poneo brilijant na sebi.

Kome i kada pokloniti dijamant u blisteru?

Dijamanti se ne poklanjaju tek tako, i ne bilo kome.

U pitanju je poklon samo za odabrane osobe u Vašem životu, sa kojima delite brojne lepe uspomene, važne trenutke i za koje Vas vežu snažne emocije.

Savršen poklon za krštenje ili rođenje deteta

Jednog dana, kada dete odraste, imaće uspomenu na dan koji je roditeljima i porodici doneo veliku radost, i znaće da ste na njega mislili od prvog dana. Tada dijamant može da ugradi u nakit, ili se odluči da ga čuva na posebnom mestu.

U svakom slučaju, ne morate da brinete o tome u kom će se pravcu razvijati ukus i stil deteta – dijamant se lako uklapa u sva modna rešenja, a vrednost i lepota ne opadaju s vremenom.

Le Bebe nakit za decu koji imamo u ponudi specijalno je dizajniran za mlade i njihove prve dragocenosti, pa je korisno znati da Le Bebe takođe izrađuje i blister dijamante, te se možete odlučiti za neko od njihovih stilskih rešenja.

Verenički prsten sa brilijantom – simbol Vaše ljubavi

Originalan i lep poklon za prosidbu može biti i ovako uklopljen: izrazite večnu ljubav najvrednijim kamenom, a neka ona odabere prsten po svom ukusu.

Tako ste sigurni da je poruka ljubavi tu, a nema greške sa veličinom i dizajnom prstena. Posetite Personal zlataru i pomozite voljenoj osobi da odabere savršeni verenički prsten za sebe, pri čemu uz ostale ukrase može ugraditi i sopstveni brilijant, koji ste joj poklonili.

Luksuzna kutija za poseban poklon

Poruka koju šalje ovakav poklon postaje kompletna u specijalnom pakovanju u kome stiže: u pitanju je kvalitetna, elegantna i luksuzna kutija koja se neće lako pohabati i oštetiti. Dijamant je čvrsto zapečaćen u njoj, a možete dodati i posvetu koju ste sami osmislili. Jedno je sigurno – ovako vredan i jedinstven poklon snažne simbolike odličan je način da stavite do znanja da Vam je stalo. Značenje koje nose dijamanti poznato je svima, a lepota priča sopstvenu priču.

Pogledajte raspoložive veličine dijamanata i cene:

 • 0,02ct – cena 7.560 rsd;
 • 0,03ct – cena 9.720 rsd;
 • 0,04ct – cena 11.880 rsd;
 • 0,05ct – cena 13.860 rsd;
 • 0,06ct – cena 16.200 rsd;
 • 0,07ct – cena 18.360 rsd;
 • 0,08ct – cena 21.960 rsd;
 • 0,09ct – cena 24.840 rsd;
 • 0,10ct – cena 28.440 rsd;
 • 0,11ct – cena 30.240 rsd;
 • 0,12ct – cena 32.940 rsd;
 • 0,14ct – cena 39.240 rsd;
 • 0,16ct – cena 42.000 rsd.