Blister brilijant (dijamant) izbrušen posebnom tehnikom u koju se ulaže mnogo vremena i truda, jedinstveni je komad koji prelama svetlost kao začaran i privlači poglede. To je poklon koji se može darivati u svakoj prilici, a univerzalnost, neprolazna vrednost i kvalitet razlikuju ga od ostalih „ sitnica” koje dolaze i odlaze. Dijamant u blisteru izrađen ovom tehnikom je poklon sa kojim ne možete pogrešiti: podarite ga voljenoj osobi da obeležite poseban događaj, jubilej ili izrazite svoju večnu ljubav i odanost. Odaberite neku od 12 različitih veličina blister dijamanta zapečaćenog u elegantnoj, kvalitetnoj kutiji, i osmislite posebnu posvetu koja ide uz to – za poklon koji nikada neće izgubiti vrednost.

Kako se blister dijamant može nositi?

Ovakav dijamant ne mora samo stajati u posebnom kutku sobe u svom luksuznom pakovanju – može se izvaditi i nositi na više načina! Nije baš pogodan za poslovnu varijantu, ali sugurno da ćete uz njega zablistati u nekim specijalnim prilikama.

Blister dijamant se može čuvati takav kakav jeste, za dragu uspomenu, daleko od tuđih pogleda, ili se može ugraditi u nakit po posebnoj zamisli. Tako ostavljate dragoj osobi slobodu da ga iskoristi onako kako bi to ona želela – da ga čuva u posebnom, luksuznom pakovanju u kome dolazi, ili se može odlučiti da ga nosi na sebi u sklopu nekog dela nakita. Mi Vam predlažemo:

Varijante su brojne, a finalni proizvod će svakako biti umetničko delo koje blista i ističe lepotu onoga ko je poneo brilijant na sebi.

Kome i kada pokloniti dijamant u blisteru?

Dijamanti se ne poklanjaju tek tako, i ne bilo kome.

U pitanju je poklon samo za odabrane osobe u Vašem životu, sa kojima delite brojne lepe uspomene, važne trenutke i za koje Vas vežu snažne emocije.

Savršen poklon za krštenje ili rođenje deteta

Jednog dana, kada dete odraste, imaće uspomenu na dan koji je roditeljima i porodici doneo veliku radost, i znaće da ste na njega mislili od prvog dana. Tada dijamant može da ugradi u nakit, ili se odluči da ga čuva na posebnom mestu.

U svakom slučaju, ne morate da brinete o tome u kom će se pravcu razvijati ukus i stil deteta – dijamant se lako uklapa u sva modna rešenja, a vrednost i lepota ne opadaju s vremenom.

Verenički prsten sa brilijantom – simbol Vaše ljubavi

Originalan i lep poklon za prosidbu može biti i ovako uklopljen: izrazite večnu ljubav najvrednijim kamenom, a neka ona odabere prsten po svom ukusu.

Tako ste sigurni da je poruka ljubavi tu, a nema greške sa veličinom i dizajnom prstena. Posetite Personal zlataru i pomozite voljenoj osobi da odabere savršeni verenički prsten za sebe, pri čemu uz ostale ukrase može ugraditi i sopstveni brilijant, koji ste joj poklonili.

Luksuzna kutija za poseban poklon

Poruka koju šalje ovakav poklon postaje kompletna u specijalnom pakovanju u kome stiže: u pitanju je kvalitetna, elegantna i luksuzna kutija koja se neće lako pohabati i oštetiti u kojoj je dijamant je čvrsto zapečaćen. Jedno je sigurno – ovako vredan i jedinstven poklon snažne simbolike odličan je način da stavite do znanja da Vam je stalo. Značenje koje nose dijamanti poznato je svima, a lepota priča sopstvenu priču.