Narukvice roze zlato

Narukvice od roze zlata su poslednjih godina postale veoma čest izbor žena sa stilom. One osvajaju svojim smelim dizajnom, a u ponudi Personal zlatare možete pronaći modele vrhunske izrade. Kada su u pitanju luksuzne narukvice, roze zlato iz našeg asortimana kombinujemo sa dijamantima, brilijantima i drugim dragim kamenjem kako bismo dobili komade vanvremenske lepote.

  Sortiranje
  Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

  Rose gold narukvice – za smeo stil sa dozom elegancije

  U Rusiji 19. veka, ova legura bila je veoma cenjena zbog jedinstvene boje i lepote. Tokom ere art dekora, njegova popularnost postaje značajna, a u 21. veku se vraća u modu na velika vrata.

  Ovaj plemeniti metal ima sofisticiranu i toplu ružičastu nijansu zbog koje se sjajno uklapa uz različite odevne predmete, što ga čini veoma dobrim izborom za raznovrsne prilike. Ako tražite komad nakita koji oličava bezvremenski šarm, onda će vam narukvice od ružičastog zlata savršeno pristajati.

  Kada se pravilno neguju, rose gold narukvice mogu trajati mnogo godina, a da ne potamne ili izgube svoju prelepu boju. Zato se nakit izrađen od ove legure veoma ceni.

  Narukvice od roze zlata su čest odabir za svadbeni nakit, jer nude jedinstvenu i prepoznatljivu alternativu tradicionalnom zlatu i platini. Uz to, njihova trajnost i nežan izgled mogu biti večni simbol vaše ljubavi. Ukoliko su vaš izbor i burme i vereničko prstenje od iste boje zlata, sve će imatu dodatnu nežnu notu.

  Narukvice roze zlato – cena i ponuda modernih komada

  Zbog odličnih karakteristika i svoje romantične nijanse, rose gold narukvica je sjajan izbor za smele osobe sa stilom koje svojem izgledu žele da dodaju dašak elegancije. 

  U Personal ponudi narukvica sa dragim kamenjem možete pronaći širok izbor luksuznih narukvica rose gold narukvica. Njih odlikuju vrhunska izrada i moderan dizajn koji se kreće od komada suptilnog izraza, do bogato ukrašenih narukvica.

  Vrednost ovog nakita je velika, a njegovom kupovinom dobijate vanvremenski predmet koji će nositi generacije. 

  Pogledajte celokupni asortiman narukvica na sajtu Personal zlatare ili u našoj juvelirnici. Nalazimo se u donjem lobiju beogradskog hotela Hajat, na Novom Beogradu, rado ćemo vam pomoći pri izboru kako narukvica, tako i drugih komada nakita iz našeg asortimana, poput elegantnih ogrlica ili minđuša

  Posetite nas i odaberite model koji će prikazati vašu lepotu u najboljem svetlu.