Smaragdne minđuše

Smaragdne minđuše iz Personal kolekcije će istaći vašu eleganciju i sofisticiranost. Ručno izrađene sa pažnjom posvećenom svakom detalju, naše minđuše sa smaragdom će vam pružiti neponovljivi osećaj luksuza. Smaragd je jedan od najcenjenijih dragih kamena na svetu, a naša kolekcija nakita obuhvata različite stilove i kombinacije materijala, pružajući vam mogućnost da pronađete savršen par minđuša koji odražava vašu jedinstvenost.

  Vrsta kamena
  Sortiranje
  Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

  Smaragdne minđuše – luksuzan nakit za posebne trenutke

  Naše minđuše sa smaragdom su izrađene od visokokvalitetnog zlata, koje može biti u beloj, roze ili žutoj boji, i dijamanata, a dodatno su ukrašene prelepim smaragdima, koji su poznati po svojoj intenzivno zelenoj boji i prirodnom sjaju. Smaragd je kamen koji simbolizuje raskoš i eleganciju, i zbog toga je savršen izbor za posebne trenutke i svečane prilike. 

  Bez obzira da li želite diskretne smaragd minđuše za svakodnevno nošenje ili glamurozne komade za posebne događaje, naša kolekcija ima nešto za svakoga.

  U Personal zlatari možete pronaći i diskretne modele četvrtastog i ovalnog oblika smaragd kamena u kombinaciji sa belim ili roze zlatom, ali i ekstravagantnije minđuše sa više dodatnih dijamanata u nizu, pa do neobičnih modela u obliku leptirića ukrašenih dijamantima i smaragdima.

  Smaragd je poznat po specifičnoj zelenoj boji koja može varirati, pa tako prepoznatljiva zelena može imati primese žute ili plave boje, a nijansa može varirati od svetle do najtamnije zelene, gde je boja najizraženija na dnevnom svetlu. Jedan ovakav statement komad savršeno će upotpuniti klasičan prsten ili drugi komad nakita od zlata, bilo da su u pitanju narukvice i ogrlice sa smaragdima, ili nekim drugim kamenom, a savršeno će se uklopiti ukoliko dama već ima verenički prsten sa smaragdom.

  Autentične Personal smaragd minđuše

  Kombinujte naše minđuše sa smaragdom sa drugim komadima nakita kako biste stvorili savršen izgled. Smaragdi se prelepo slažu sa dijamantima, što ih čini idealnim izborom za vereničko prstenje kako smo već istakli, ali i za burme, koji simbolizuju ljubav i zajedništvo, te ukoliko imate ove komade nakita sa smaragdima, posebno će vašu kolekciju upotpuniti jedan elegantan par minđuša sa smaragdima. 

  Kako biste upotpunili svoj elegantan stil možete kombinovati smaragdne minđuše sa nekom od raskošnih smaragd ogrlica koje Personal zlatara takođe ima u svojoj ponudi, i na pravi način upotpunite svoj elegantni stil.

  Posetite našu zlataru i odaberite idealan par smaragdnih minđuša koje odražavaju vašu jedinstvenost i stil. Naši stručni zlatari će vam rado pomoći u pronalaženju savršenog komada nakita koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo.