Smaragd ogrlica

Smaragd ogrlica predstavlja odraz večne elegancije i specifične lepote. Neobična boja smaragda, učiniće da se ovaj komad nakita uklopi u svaki modni trend, i učiniće da se osećate jedinstveno svakog dana. Ogrlice sa smaragdom Personal zlatara izrađuje od belog zlata, u kombinaciji sa diskretnim dijamantima, za dodatnu dozu luksuza i elegancije. Kontaktirajte nas i izaberite vašu smaragdnu ogrlicu iz snova!

  Vrsta kamena
  Materijal
  Sortiranje
  Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

  Smaragd ogrlica kao odraz autentičnosti

  Smaragdi su poznati po svojoj prelepoj zelenoj boji. Najcenjeniji smaragdi imaju bogatu, živopisnu zelenu boju koja se često opisuje kao „zelena trava“.

  Za razliku od nekih drugih dragih kamenova, većina smaragda ima prirodne nepravilnosti ili inkluzije, i dok inkluzije obično smanjuju vrednost drugih dragih kamenova, kod smaragda one se smatraju dokazom autentičnosti.

  Ogrlice sa smaragdom mogu varirati od jednostavnih niski smaragda do složenijih smaragd ogrlica koje su okruženi dijamantima ili drugim dragim kamenjem. Belo zlato daje posebnu notu elegancije smaragdu, u odnosu na žuto zlato. Bez obzira da li želite diskretne smaragd ogrlice za svakodnevno nošenje ili glamurozne komade za posebne događaje, kolekcija koju naša zlatara ima krije ponešto za svakoga.

  Ukoliko u svojoj kolekciji već imate minđuše sa smaragdima, upotpunite svoj nakit i napravite savršen par sa jednom smaragdnom ogrlicom iz Personal kolekcije. Smaragdna ogrlica će savršeno upotpuniti i klasičan nakit, ukoliko preferirate da nosite zlatne minđuše bez kamena u boji, ili elegantne zlatne narukvice, ovaj dodatak će istaći svu lepotu i posebnost koju nakit sa dragim kamenjem nosi u sebi. Posebno, ukoliko svakodnevno nosite samo burme ili verenički prsten, ovo će biti jedan statement komad koji će dati sofisticiranost vašem izgledu, posebno ukoliko je vereničko prstenje već ukrašeno ovim kamenom.

  Ogrlice sa smaragdom – odaberite nakit iz zlatare Personal

  Smaragdi su relativno meki dragi kamenovi, pa je važno pažljivo ih nositi i čuvati da se ne ogrebu ili ne polome. Ako razmišljate o kupovini ogrlice sa smaragdom, važno je da se konsultujete sa našim iskusnim zlatarima, kako biste bili sigurni da dobijate kvalitetan i autentičan kamen, što je svakako slučaj kada je Personal zlatara u pitanju. 

  Cena ogrlice sa smaragdom se formira u skladu sa finoćom zlata, kamena, načinom obrade, ali i u zavisnosti da li smaragd ogrlica sadrži i drugo drago kamenje, poput dijamanata.

  Personal zlatara se nalazi na Novom Beogradu, posetite nas i izaberite savršenu smaragd ogrlicu, koja će na pravi način upotpuniti svaku koleciju nakita.