Minđuše žuto zlato

Minđuše od žutog zlata iz Personal kolekcije odlikuje vanvremenska elegancija, neprevaziđen kvalitet i sofisticiran dizajn. Bilo da volite neobične modele ili ekstravagantne – optočene sa više dijamanata, u našem asortimanu ćete pronaći odgovarajući par baš za sebe. Istražite Personal ponudu i poručite minđuše u skladu sa svojim stilom i ukusom!

  Sortiranje
  Sortiraj po ceni: od manje ka većoj Sortiraj po ceni: od veće ka manjoj

  Minđuše od žutog zlata kao odraz neprevaziđene klasike

  Zlatne minđuše su se prvobitno nosile još u periodu drevnih Egipćana i starih Rimljana, i tada su predstavljele statusni simbol – danas, minđuše pružaju priliku da upotpunite svoj stil jednim elegantnim komadom nakita. Ukoliko volite minđuše, žuto zlato je neprevaziđena klasika, i odiše duhom tradicije, pa je stoga pravi izbor za sve dame koje vole klasičan nakit.

  Godinama, belo zlato ili roze zlato postaju sve popularniji izbor kada je nakit u pitanju, međutim ipak ne stavljaju žuto zlato  u drugi plan. Iz tog razloga, odlučili smo da napravimo posebnu kolekciju minđuša od žutog zlata – kojima smo udahnuli duh savremenog vremena i dodatkom dragog kamenja učinili naše minđuše od žutog zlata posebnim.

  Sve naše modele izrađujemo ručno, kombinacijom legure žutog zlata i plemenitog metala sa visokim stepenom finoće, čime garantujemo kvalitet i postojanost našeg nakita. 

  Minđuše su idealne ukoliko želite da sebi priuštite jedan poseban komad nakita koji će krasiti vašu kolekciju, ali mogu biti i sjajan poklon za razne prilike poput diplomiranja, godišnjica, i lako se uklapaju u svačiji stil.

  U našoj ponudi ćete pronaći modele koji pored dijamanta sadrže i drugo drago kamenje, stoga možete odabrati modele minđuša sa rubinom za jake i samostalne dame, dok za one koje preferiraju delikatiniji i nežniji nakit tu su modeli u obliku leptira ili cveta.

  Minđuše žuto zlato – cena i ponuda u Personal zlatari

  Poklonite svojoj voljenoj osobi simbol večnosti – odaberite elegantne minđuše od žutog zlata iz naše ponude.

  Minđuše od žutog zlata su nepogrešiva klasika, ali pored njih u našoj ponudi ćete pronaći i modele od roze zlata, kao i minđuše od belog zlata. Bez obzira na to koju boju zlata, lako ćete pronaći idealan par za sebe i upariti ih sa ostalim nakitom koji nosite, a najčešće su to burme ili vereničko prstenje.  

  U zavisnosti od odabranih materijala, stepena finoće zlata, dragog kamenja koji ih ukrašava zavisisće i cena minđuša. Ljubazno Personal osoblje će vam rado pomoći prilikom izbora odgovorajućeg nakita – naša zlatara se nalazi na Novom Beogradu, očekujemo vas!